OPSKRIFT: Fill me up

29.Oct, 2013

 


Vil du også bage Pernilles kager, så er opskriften her:

 

INGREDIENSER:

1 dl vand 

50 g smør 

½ tsk sukker 

5 spsk hvedemel 

2 sammenpiskede æg (ca. 1 dl) 

 

200 g friske eller optøet frosne hindbær 

 2 spsk sukker

4 limefrugter

 

300 g rå laks hakket fint (skal have været fosset ned først)
1 lille bundt hakket dild
1-2 tsk dijonsennep
Citronsaft
1 pakke peberrodssalat
Salt & peber

2 avokadoer

2 spsk creme fraiche

3 tsk Røde rogn

 

1 glas Amarena fabri kirsebær

 

2 spsk mel

2 dl mælk

2 æg

2 spsk sukker

2 vaniljestænger

 

5 dl fløde

 

100 g mørk chokolade

100 hvis chokolade

 

En håndfuld friske hindbær

 

200 g hvid fondant

 

FREMGANGSMÅDE:

 Vandbakkelser:

Bring vand og smør i kog i en gryde. Kom sukker og mel i på én gang og rør dejen sammen, til den slipper gryde og ske. Lad dejen køle lidt af i en skål. Rør, lidt efter lidt, æggene i dejen - dejen skal kunne formes til små toppe. Bag vandbakkelserne midt i ovnen - åbn ikke ovndøren de første 15 min. Lad vandbakkelserne køle af på en bagerist.

 

Kagecreme:

Bland alle ingredienserne i en gryde og varm op under omrøring til cremen har den rette konsistens. Lad cremen køle af og bland den evt. med lidt flødeskum.

 

Hindbærpure:

Pres imens hindbærrene gennem en sigte og tilsæt sukker og lime i en gryde og varm langsomt op til sukkeret er smeltet. Stil hindbærpuréen tildækket i køleskabet indtil brug.

 

Laksetartar:

 

Vend den hakkede laks med sennep, dild og smag til med citronsaft, salt og peber. Læg peberrodssalat og laksetartar i vandbakkelserne.

 

Læs de andres opskrifter HER

 

Program:

Se masser af klip fra: