OPSKRIFT: Cake Boss

10.Mar, 2014

 

Vil du også bage Karins 'Cake Boss' kage, så se opskriften her:

 

INGREDIENSER: 

Lagkagebunde: str. 33x38cm

9 æg

300 g sukker

400 g hvedemel

8 tsk bagepulver

 

Portvins markroner:

500 g markroner

Sandeman Portvin

 

Hindbærskum:

¾ l Piskefløde

600 g friske hindbær

 

Nutella smørcreme:

150 g nutella

150 g smør

150 g flormelis

 

 

FREMGANGSMÅDE:

Portvins markroner:

Knus markronerne og hæld portvin over.

Nutella smørcreme:

Mål ingredienserne af i en skål og lad stå til smørret er blødt.

 

Lagkagebunde:

Æg og sukker piskes til en luftig masse

Mel og bagepulver sigtes i dejen og det røres sammen til en ensartet masse.

Bagepapir lægges i på en bageplade og dejen smøres ud i et jævnt lag.

Bages v 240 g alm ovn eller 200 g varmluft

I ca.7 min på midterste rille i ovnen.

 

Fyld:

Pisk fløden til skum og kom de skyllede hindbær i.

Mens lagkagebundene køler af røres Nutella smørcremen sammen.

 

Bundene lægges nu lagvis med et lag makron masse og hindbærskum imellem.

Smør op med Nutella smørcreme og stil kagen på køl. 

Klargør fondant til pynt og dekorer kagen.

 

 

Find de andres opskrifter HER 

 

 

 

 

Program:

Se masser af klip fra: